I HEARD YOU WERE A WILD ONE






Gokväll folket! Så här såg jag ut idag när vi traskade omkring på stan. Gjorde en stylinguppgift till skolan som pojkvännen( än en gång ) fick bli offer för, sedan gick vi runt i lite butiker. Köpte en jädrans fin läderväst från Gina som ska invigas redan ikväll tillsammans med mina mintfärgade nya byxor. Vet dock inte om jag ska köra på lockar idag eller inte, pojkvännen tyckte jag liknade Olivia Newton från Grease när jag hade västen på, så kan hända att folk tror jag trodde det är grease tema på Ollis när jag far dit. Haha :)

Likes

Comments

NEON

Ikväll blir det fest! Pampas weekend och jag väntar på Viccan som är påväg upp hit och sedan blir det utgång. Går mot principerna och skiter i halaren. Har aldrig använt den så känns löjligt att dra på en fin struken grön grej när alla andras är smitsiga och är påklistrade med märken. Shame on me.





Körde iallafall på en gul bh från Gina/ Svart tunikaliknande transparent överdel som är lång fram och kort bak/ svarta jeans från H&M och svarta klackar från Bianco!

Likes

Comments

MAKEOVER





Orsaken till den dåliga uppdateringen igår var för att jag var hemma först vid nie från skolan, trots att jag slutade klockan halv elva. Jag färgade pojkvännens hår(som ni ser resultat på här ovan) och även mitt eget + att vi då gjorde fotouppgiften!

Likes

Comments