L´ORÈAL Nude Magique BB cream

Köpte den här superkrämen från båten på söndagen påväg hem från Åland. Har letat efter någon kräm som skyddar huden under dagen men som ändå täcker litegrann och ger en fin färg. Har läst mycket bra om den här så köpte två stycken, och är mer än nöjd!
(blev dock lite rosa på höger bild eftersom jag använde två olika kamerainställningar) " En perfekt, ultralätt kräm som förvandlar din hud och ger en fjäderlätt täckning för det perfekta, naturliga resultatet. Denna BB- kräm omvandlas vid kontakt med huden och frigör smarta pigment- kapslar som får krämen att passa alla hudtoner. Den rättar till tonen, täcker brister och förfinar hudens struktur samtidigt som den ger upp till 24 timmars fukt. "

Information taget HÄRIFRÅN.

Likes

Comments

Transparent och spets


Gokväll! Har varit så slut efter helgen idag så har inte orkar göra något vettigt sen jag kom hem från jobbet! Har luggit och kollat på TV och tagit det lugnt. Ikväll blir det ett långt bad, ansiktsmask, hårinpackning och annat ytligt för att få mig att komma tillbaka på fötterna igen. Ovan ser ni även hur jag såg ut på lördagen. :)

Likes

Comments