What's in your bag?
1. Kalendern. Skulle vara en total röra utan den.
2. Puderdosa
3. Hemnycklar och skolnyckeln
4. Mellanmål
5. Ögondroppar. Sjukt bra om man som mig får torra,röda och irriterade ögon lätt.
6. Iphone. Kan man leva utan sin telefon?
7. Läppbalsam

Likes

Comments

Jag håller alltid mina löften


Och nu har jag ett mål. Mina första veckor i Vasacity har verkligen varit allt annat än hälsosamma. Festat allt för mycket, och har inte brytt mig om mig själv. Jag har därför nu lovat mig själv att fokusera mer på mig själv, inte bara för att komma i form igen, utan för att man mår så mycket bättre när man lever ett hälsosammare liv. Idag började första dagen av min hälsosamma månad. Har tränat och ätit bra, ska ha en månad som mål, bara för att se hur långt jag klarar det, sedan ska jag självklart försöka göra det mer som en livsstil. Jag äter inte mycket skräpmat, men ack den där alkoholen. Mera motion är något jag ska försöka få in i vardagen. För att inte backa ur och för att motivera och inspirera mig själv och er kommer här lite bilder.
Visst kommer jag hålla er uppdaterade med allt. Och självklart ska ja visa er om jag sett några resultat om en månad. Sexpacken ska fram, och jag har en månad på mig, punkt slut.


Likes

Comments

Håll dig varm i vinter - Gina Tricot
Lite fint från Gina Tricot


Jaa, vintern är ju helt tydligt här. Har snöat idag i Vasa och tycker faktist det är lite mysigt. Tända ljus, dricka te, mysa under en filt och läsa en bok. Jag håller tummarna att den här vintern blir riktigt vit och fin, så julkänslan hålls på topp,inte bara massa slask och värmegrader! Har dock på känn att Vasa kommer att leverera, och att jag kommer att svära tyst för mig själv över att jag önskade detta.


Likes

Comments