SNÖYRA!
Jag önskade mig lite snö, men man kan inte ens röra sig utomhus nu, ännu mindre fotografera några outfitbilder. Skulle se ut som en snögubbe om jag ens skulle försöka. Aldrig är man nöjd heh.. Men köpte hem senaste Styleby och Cosmopolitan så ska tillbringa kvällen slöläsandes under en filt. Skönt!


Likes

Comments

White as Snow part two

Var hemma först vid tie igårkväll så fixade några smörgosar åt mig och pratade skvaller med föräldrarna. Riktig julstämning med julpynt och såklart det bästa, SNÖ! Kanske inte det trevligaste vädret att köra bil i, men det kan väl inte förklaras annat än mysigt när man sovit i renbäddad säng, och snön yrt ner utanför fönstret.

Idag ska jag uträtta lite grejer med papsen, samt hälsa på syster och hennes plutt. Hörs senare med dagens outfit (eventuellt en video). Hej så länge.
Likes

Comments

White as Snow
Idag när jag gick till skolan snöade det! Kanske inte så kul när det blir kallt men det är ju ändå lillajul i helgen så då är det ju mysigt med lite vitt på marken. Här har ni iallafall en liten sneakpeek på dagens, ni får hela outfiten senare. Nu måste jag packa ner det sista i väskan sedan bär det av hemhem!:)


Likes

Comments