JONNASDAGBOK

Ställde upp på 10 frågor angående mode för någon dag sedan. Frågorna är nu publicerade på Jonnas blogg(klick) så klicka in er där om ni vill se lite vad jag tänker om mode och vårens trender, mina stiltips och mycket mer!

Annars så tycker jag det är sjukt kul när människor tar kontakt med mig via exempelvis mailen. Jag svarar mer än gärna på frågor och korta intervjuer, så fråga på! Jag är ju ingen allvetare men svarar så gott det går från egna erfarenheter och tankar.Gammal bild på mig och en läsare

Sedan måste jag även säga att jag är oerhört tacksam över alla kommentarer som har börjat ploppa upp här på bloggen. Blir så glad när ni skriver fina saker att jag bara sitter och ler som ett fån här bakom skärmen. Det betyder så otroligt mycket att få respons på arbetet man lägger ner på bloggen. Värmande kramar till er alla!


Likes

Comments

NICE SURPRISEFick en kommentar att jag syns på Blogg.se:s första sida, och vem hittade jag inte om mig själv när jag klickade in mig och kollade. Tackar och bockar, vilken trevlig överraskning!
Likes

Comments