PICTURES FROM OUR FASHIONSHOW

Hittade några bilder från vår Fashionshow vi ordnade på lördagen på DEN HÄR tjejens blogg (klicka för mer bilder) som även tagit bilderna. Så himla skönt att allt gick som planerat och att visningen verkligen blev en succé. Nästan 2000 euro samlades in och pengarna kommer som sagt att gå till Vasa sjukhus barnavdelning.


Dagsvisningen vid tre var betydligt lugnare än kvällsvisningen som var fullproppad! Jag skötte om inträdet och paniken steg lite när kön gick ner långt över gatan och själva Leipis redan var fullt av människor! Men slutet gott, allting gott och vi hoppas verkligen att åskådarna njöt av visningen :)

Tack till min klass, alla modeller, filmkillarna, fotograferna, vår lärare samt alla sponsorer och Anders som lät oss hålla visningen på Leipis!

Likes

Comments

BREAK & CHAOS


Gokväll mina fina läsare! Har varit och kommer att vara usel uppdatering den här helgen, om det blir någon alls vill säga. Imorgon är det showdags för då ska våran modevisning hållas som vi planerat enda sedan januari! Hoppas ni har förståelse för att bloggen hamnar på sidan om nu när min vardag är så kaotisk som den är.

Vill ni följa med morgondagen ber jag er då att kolla in min instagram och följa mig där. Ni hittar mig under namnet Sofiasmode. Ovan har ni några bilder från idag då genrepet hölls, sista bilden tog jag precis. Jaa, sängdags för mej nu. Väckningen står på halv sex. Godnatt!
Likes

Comments