ORDERED
Fick hem de här topparna på posten idag. Har redan en i gult men den färgen passar bättre till
en snygg bränna enligt mig, så det fick bli en i grått och en i svart.
Gillar skärningen och priset var ju inte så farligt det heller! Topparna finns iallafall att hitta här.

Likes

Comments

INKEDPå lördagen var jag och fixade tatuering nummer 3, och ovan har ni resultatet. Den har inte läkt än till 100% men är så jäkla nöjd med den!
Skorpan sitter fortfarande kvar så därför ser den nästan målad ut, och revbenen är väl kanske inte den trevligaste platsen att tatuera på, men är totalt nerkärad i den. Minus är väl för tillfället att jag inte kan använda en ordentlig BH, men min hud läker otroligt snabbt så förhoppningsvis är tatueringen i skick inom kort!Likes

Comments

Det rullar på nu!

Första veckan av praktiken är över och jag stortrivs. Ganska lugna dagar, men mina fina arbetskollegor får tiden att gå! I helgen var det både höstmarknad, fest samt shopping som gällde. Åkte in till helsingfors och hälsade på Minna och hennes vänner och kommer inte ihåg när jag senast har haft så roligt! Herregud vilken crazy kväll. Dum som jag är hade jag ingen kameran med men ska se om jag laddar upp några bildern från telefonen senare.
Har även shoppat en hel del den senaste tiden. Ber om ursäkt att outfitbilder uteblivit men vädret har varit så dåligt så har inte orkat fota nåt. Slänger upp en bild på en av mina senaste outfits som ni redan sett, fantasifull som jag är.

Likes

Comments