HEELS BABY
De här härligheterna inhandlades i Tyskland och invigdes även under Stylight blogger awards. Har sökt efter ett par high heels som är passligt diskreta, men ändå har detalj så det var ett klart köp när jag såg dem. Väntar att få bära dem i vår och sommar till söta klänningar eller slitna jeans.


Likes

Comments

HELLO REDHEADSurprise surprise så vågade jag mig ut i kylan igår och inhandlade hårfärg. Lätt var det verkligen inte att få röd färg jämnt i ett ljust hår, men det gick! Är verkligen supernöjd och det känns skönt med en förändring. Troligtvis är det här knappast något jag kommer vilja ha en längre tid framöver, har på känn att jag går tillbaka till blont när sommaren närmar sig, men nu känns det som en riktigt skön förändring i vardagen.
Likes

Comments

TODAY´S OUTFITDagens simpla skoloutfit bestod av mina gröna byxor som inhandlades på Gina innan Tysklandresan, min vita oversizade skjorta från H&M, och en randig tröja på det. Till det var det min vinröda halsduk och min gråa väska som blev dagens accessoarer.
Har varit riktigt trött på att de flesta tröjor är så himla korta, om man en gång köper en tröja vill man väl att den ska värma kroppen? Men efter att jag inhandlade min vita skjorta fungerar nu de tröjorna bra att bära till.Jeffrey skorna böts ut till mina svarta eftersom de inte är speciellt varma och passar bättre till hösten.

Imorgon är jag ledig, vilket i mitt fall inte alls betyder ledig. Måste storstäda, fixa de sista inlämningsuppgifterna samt handla. Planerna var väl att traska iväg till butiken och fixa handlandet idag, men när jag inte gillar kyla. Speciellt inte när det är så häär kallt! Dock är en burk hårfärg ett väldigt frästande inköp för tillfället, så får se om det lockar mig ut genom dörren...

Likes

Comments