Dagens lunchHar aldrig varit den som älskat att stå i köket och experimentera och fixa. Lättlagat har alltid varit bäst för mig. Tror mycket beror på att jag bor ensam i Vasa, hur kul är det då att stå och fixa goda maträtter om jag är den enda som får ta del av det?


Dock har min pojkvän nu hjälpt mig få upp ögonen för mat eftersom han är superduktig på att kocka och fixa. Har därför fixat maten nu de senaste dagarna, vilket faktist har varit riktigt, riktigt kul! Idag lagade jag som lunch denna pasta med broiler i pesto. Tänkte dela med mig av den eftersom den gick supersnabbt att fixa ihop, och var riktigt god! Ett nyttigare alternativ som jag tänker testa på är att byta ut pastan mot någon sallad nästa gång detta recept lagas.
Jag skärde broilern i mindre bitar, stekte den i smör och kryddade med salt och peppar. Efter det blandade jag i peston. Under tiden fick pastan koka. Efteråt lade jag i den hackade basilikan, vitlöken och tomaten. Till sist hällde jag i matgrädden och mjölken och kryddade med oregano. När pastan kokat färdigt hällde jag bort vattnet och blandade ihop med broilern. Sedan var det dags för servering!
Senare ska ni få ett recept på en supergod daimkaka jag fixade igår. Idag är det kalas som gäller eftersom lilla jag fyller år på måndag, så bakade en kaka att bjuda gästerna på. Den är god kan jag lova! ♥


Likes

Comments

TODAY'S FASHION INSPIRATION
Källa

Olika nyanser av jeans, underbart vackra beige och silver detailjer, färggranna outfits (älskar denna i rött från topp till tå!!), och romantiska outfits med fejkpälsdetaljer. Sååå snyggt!

// Different colors of denim, beautiful beige&silver details, colorful outfits ( love this red one!!), and romantic outfits whit fake fur details. Love it!
Likes

Comments

LEATHER AND HEARTS


Diabetes är en väldigt vanlig sjukdom som har drabbat många i vår omgivning. Min bästa väns familj har till exempel diabetes. Därför tycker jag att man om man kan, ska försöka hjälpa till inom forskning så gott det går.

Det här armbandet kommer från Cara. Jag fick hem det för en tid sedan och använder det nu dagligen. Jag är vanligtvis inte så hemskt mycket för armband, men jag tycker det här definitivt är värt pengarna. Varför? Jo för att grundaren av Cara-armbandet har valt att skänka en summa till forskning av diabetes då man beställer ett armband. Jag tycker det här verkligen är jätte bra och vill stöda affärsidén så gott det går.Vill ni läsa mer om Cara eller kolla in utbudet av armbanden kan ni kolla in hemsidan genom att trycka här. För tillfället är det även fri frakt (gäller beställning från Finland) om man skriver in "Frifrakt1" !

Armbandet jag bär på bilden hittar ni här. ♥


Likes

Comments