MULES

ntligen har jag dem hemma, det perfekta paret 'mules' som jag så länge letat efter. Det föll sist och slutligen på en nude färg, känner att det blir enklast så och passar till typ allt från jeans till färggranna klänningar. Nu är det bara sol och värme som fattar ;-)

Men hörni! Idag är det Valborgs firande som står på tapeten och vi ska över till syster för middag och spel. Tar kameran med mig så ska se till att fota mycket och kanske slängga upp några bilder här imorgon. Vad tror ni om det? Nu ska jag hoppa i duschen. Började morgonen med en härlig powerwalk ♥But guys, it's the first of May tomorrow! That means we're going to my sister's for dinner and games. Will bring the camera so I'll try to get as many pictures as possible and maybe post them here tomorrow. What do you think about that? Now it´s time to take shower, I started this day the best way - by taking a powerwalk! ♥
Glöm inte att klicka på hjärtat så jag vet vilka inlägg Du uppskattar ♥


Likes

Comments

SILKY TOP / WHITE PANTS

Trevlig fredag kära ni! Jag vaknade upp för ca en timme sedan vilket är väldigt konstigt och gör mig nästan lite sur. Jag lade mig nämligen vid 10 igårkväll så att jag skule vara utvilad idag och stiga upp kring sju, men tydligen behövde min kropp 12 timmars sömn, haha. Har ni några trevliga planer för helgen? Vädret är magiskt idag så det är ju härligt! Tillbaka till den här outfiten dock, vad kan jag säga, jag älskar den här toppen och vill bära den hela tiden. Jag funderar faktist på att beställa hem en till bara för att vara på den säkra sidan även under sommaren ;-)

Glöm inte att klicka på hjärtat så jag vet vilka inlägg Du uppskattar ♥

Likes

Comments

INTERIOR IDEAS - NEAR NATURE

recis som med alla andra trender ändras trenderna inom inredning hela tiden. Mässing är jag fortfarande stormförtjust i, men jag har faktist börja spana på mer naturnära material. I samarbete med Lampan.se har jag fått äran att välja ut några favoriter att dela med mig av till er. Hur fina är inte lamporna jag plockat ut? Jag tänker mig en ganska stilren inredning i grått och vitt, med detaljer i trä för att bryta av lite och ta naturen utanför med sig in till hemmet. Något som jag också tycker är extra fint är trä i kombination av betong. Jag bara älskar de färgkontrasterna. Tillsammans med det är det ju alltid härligt med massor av gröna växter. Vad tycker ni om den här trenden? Nummer 4 är min absoluta favorit, men 7 och 8 skulle såklart också vara en finfin detalj på ett sidobord vid soffan. Vill ni bli extra inspirerade tycker jag ni ska spana in deras instagramkonto "@lampan.se", där hittar ni massor av inredningsinspiration på hur deras lampor kommer till användning i hemmet! Lampan.se erbjuder dessutom ett väldigt stort utbud ( över 5000 lampor från kända varumärken ), så att det säkert ska finnas något för alla. Just nu kan ni även få 12% rabatt på ert köp om ni anger rabattkoden "lampan12". Happy shopping ♥
1. PR Home(here) / 2.PR Home (here) / 3.Globen Lightning (here) 4. Pholc (here) 5. Cottex (here) / 6. Globing Lightning (here) 7.Globen Lightning(here) 8. Aneta (here)
- In collaboration with Lampan.se<
Glöm inte att klicka på hjärtat så att jag vet vilka inlägg Du uppskattar!<3>

Likes

Comments