Uppdatera Vårgarderoben

med -30% rabatt på allt


God dag på er vänner! Är jag ensam om att känna våren i mig? Direkt när fåglarna börjar sjunga och man känner solen mot huden börjar pirret i magen. Känner ni igen känslan? När man vet att något är på gång. Det ligger liksom i luften, magin. Allt vaknar till liv efter flera månader av vila och man känner sig kär till livet. Djuren rör sig två och två (påriktigt, i skrivandes stund jagar fåglarna varandra lekfullt utanför fönstret och två ekorrar äter solrosfrön från fågelbrädet). Så mysigt!


1. HÄR / 2. HÄR / 3.HÄR / 4.HÄR / 5.HÄR / 6.HÄR / 7.HÄR / 8.HÄR / 9.HÄR

Vad passar inte bättre då än att börja planera vår-och sommargarderoben. Jag har plockat ut några riktiga favoriter som verkligen skriker vår.

Att Na-kd firar födelsedag och att man får -30% rabatt på ALLT med koden BDAY är ju inte sämre. Hoppas ni fyndar något riktigt fint att unna er med 🖤


Likes

Comments

Fastlagssöndag & Semlor


Fastlagssöndag.. Har ni firat den på något speciellt sätt? Vi har fortsatt med renoveringen hela helgen. Eller nja, hela veckan för att vara ärlig. Väntar fortfarande med att visa upp resultat tills det faktiskt börjar bli klart, men vi har börjat med garderoben och allrummet på övervåningen så det känns skönt. Jag uppdaterar ju en hel del mer på Instagram och speciellt på Instastory, så ifall ni saknar mer uppdatering i "nutid" är det där ni ska följa mig!


Ni hittar till mitt instagramkonto genom denna länkPå tal om dagen, har ni ätit mycket fastlagsbullar (semlor)? Jag kan ju berätta för er att det inte var speciellt lätt att uttrycka sig på Instagram när i princip hälften av mina följare är från Sverige. Det blev en hel del frågetecken när jag skrev om fastlagsbullar. Men ja, i Finland heter semla faktiskt så så nu vet ni det!Jag som är en riktig gottegris tycker ju att såna här delikatesser är hur gott som helst. För mig spelar det ingen roll om de innehåller sylt eller mandelmassa så länge de har rikligt med grädde.. Mums!

Det här året provade jag mig faktiskt på att baka egna. Tycker dock inte de blev riktigt så saftiga som jag hade velat så mitt tips är att spana in Jasmins recept för det har fått väldigt mycket positiv respons. Så tips på den! 🖤


Xx Sofia

Likes

Comments

Lugnet Efter Stormen


Vilket väder vi haft de senaste dagarna. Träden runt huset har verkligen satts på prov kan man ju säga. Såna dagar är det extra skönt att få njuta inomhus, gärna med en bok i handen invirad i något varmt och skönt. Den här tröjan är just ett sånt plagg. Som man tar på när man känner sig liten frusen och som höjer myskänslan med hundra. Förutom att den är skön är den väldigt fin också, iallafall tycker jag så.


För er som undrar hittas den här och finns även i fler färger (gul, vit samt grå).


Xx Sofia

Likes

Comments