Veckans Fynd: Mjölkkannan

Det var ett tag sedan jag presenterade 'Veckans Fynd' här på bloggen, så jag tycker att det är hög tid att damma av den kategorin och dela med mig av ett fynd som är för vackert för att inte få sin plats här, nämligen kannan. Jag kan tycka det är ett rätt enkelt knep för att få lite variation när det kommer till inredning och detaljer.

Att skippa den typiska vasen och lägga buketten i ex. en mjölkkanna, flaska eller något liknande. Har ni något tips på olika alternativ? Den här kannan fyndade jag iallafall på loppis för några månader sedan och jag tycker den är så himla vacker. I vår ska den få hålla en rejäl syrénbukett har jag bestämt. Ljuvligt om ni frågar mig!


Xx Sofia

Likes

Comments

Krispiga, Vita Lakan

Som jag har väntat på att få sätta de nya linnelakanen i användning. Vi har haft dem hemma i några månader redan men jag tyckte det var kul att spara dem till när sovrummet är färdigrenoverat, och nu var det dags för dem att komma i användning!Trots att jag är riktigt sugen på ett påslakanset i blommönster tycker jag vita krispiga lakan känns så otroligt lyxigt och fräscht. De lär ju kanske inte hålla sig vita allt för länge med tanke på att Elis sover med oss, men jag passade på att fånga dem på bild när de var som finast iallafall!Hur har ni det annars då? Jag tycker våren går med en raketfart och hela helgen har vi fått njuta av underbart väder. Tussilagon blommar vid dikeskanten, fåglarna sjunger och man ser knoppar överallt. Så himla underbart! Livet känns alltid lite lättare när våren kommer. Dessutom känns ju dagarna så himla långa nu när det fortfarande är ljust ute vid sju, och det har varit väldigt efterlängtat nu i renoveringstider. Nu ska vi se till att fixa klart övervåningen, punkt.

Hoppas ni får en riktigt skön söndag nu, och glöm inte att ta hand om er ❤︎


Xx Sofia

Likes

Comments

FÖRSTA NATTEN I SOVRUMMET

Som jag väntat på den här dagen. Att äntligen få säga att ett rum är klart känns ju rätt så härligt. Som sagt började vi renovera övre våningen här i huset och när den är klar kommer vi ta tag i nedre våningen. Det är verkligen så himla praktiskt att övre våningen i huset en gång i tiden hyrdes ut, det betyder att det kommer vara helt möjligt att bo bara i övre våningen eftersom där finns kök, dusch, allrum och sovrum. Och så min garderob men det är ju faktiskt inget man måste ha...


Jag har ju fotat hur rummet såg ut innan, under renoveringen samt lite efter men lovar er att ni ska få ordentliga före och efter bilder inom snar framtid! Det är ju så himla kul att se vad man egentligen pysslat med, och att få börja se lite resultat motiverar ju en verkligen till att fortsätta med resten av huset. Men jag knäppte de här bilderna i samma veva som jag hade inrett rummet så har på känn att en hel del ändringar fortfarande kan ske inredningsmässigt innan jag är helt nöjd.

Ni kanske tycker att det tagit en väldans lång tid men även min garderob börjar vara klar, samt har vi börjat med allrummet/mysrummet så rätt mycket har vi fått gjort trots att vi fixat i princip allt på egen hand med lite hjälp av familjen ❤︎Som sagt sov vi första natten i nya sovrummet på måndagen vilket kändes både knäppt och mysigt. Känns som att vi inte gör annat än flyttar runt bland olika lägenheter (har fortfarande inte förstått att vi bor i hus). Elis var också rätt så skeptisk över hela flytten och tillbringade natten nere ändå. Vi får hoppas att han vänjer sig och att han trivs lika bra här som i gamla rummet. Har vaknat av solen båda morgnarna också vilket nog är den bästa starten på dagen om ni frågar mig.

Åh vad jag trivs här❤︎


Xx Sofia

Likes

Comments