Dansande Lakan & Fågelkvitter


Doften av ren tvätt som dansar i vinden i takt med fåglarnas kvitter. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtat efter en så simpel sak. När jag flyttade till hus var två av de saker jag såg fram emot (av väldigt många) att få hänga tvätten ute på egen gård och att få mata fåglarna.Det är något charmigt med det hela, det måste jag ändå påstå. Mycket fokus ligger just nu på gården och fasaden. Vi väntar på att brädfodringen ska anlända så vi kan få utsidan klar. Det kommer bli så stor skillnad! Kan knappt förstå att vi just nu är i den årstiden och den platsen i renoveringen som jag sett mest fram emot. Tiden går verkligen fort. Vi har planterat klätterrosor, lite fler rododendron samt en magnolia. Så mycket vackert att se fram emot alltså ❤︎Tills det att allt börjar blomma får jag nöja mig med att förundras över hur dansande lakan i vinden kan tillföra en så lugn, harmoniska känsla. Årstidens bästa ❤︎


Xx Sofia

Likes

Comments

VIDEO - FÖRE/EFTER


I samma veva som jag fotade bilderna igår och inredde garderoben passade jag faktiskt på att filma lite också. Jag tänkte att det kanske kunde vara kul för er att se ordentliga före och efter bilder i rörligt material och så berättar jag lite mer hur jag tänker kring förvaring etc.

Jag hoppas iallafall ni gillar denna video! Ska verkligen försöka fixa ihop fler nu när det finns så mycket kul att dela med mig av till er, som jag tror även ni gillar och uppskattar. Eventuella inköpsställen finns länkade i beskrivningen på youtube men även i mitt tidigare inlägg här på bloggen ♥️


Xx Sofia

Likes

Comments

MIN DRÖM WALK-IN CLOSET

Det är inte varje dag jag bjuder in er läsare till min garderob, men just nu är jag så otroligt glad att det känns oundvikligt att inte visa upp det vi slitit för i flera veckor. Blod, svett och tårar beskriver rätt bra vad som krävs för att bygga en garderob från början helt själv, men oj vad nöjd jag är med resultatet!Det som är absolut viktigast för mig när det kommer till planeringen av renoveringen av huset är smarta förvaringslösningar och bra med utrymme. Allt ska ha sin plats och om jag måste leva i ett stök under renoveringstiden får det helt enkelt vara värt det när allt väl är färdigt.

En egen walk-in closet har varit en dröm sedan länge och jag känner mig så lycklig att jag faktiskt hade möjlighet att planera in just det i det här huset.Lådor, flera skåp, ett sminkbord och bra med ljus var mina kriterier. Även hängskåp och synliga hyllor för inredningsdetaljer som jag tycker ger en rätt lyxig touch på det hela.

Jag är fortfarande inte säker på spegeln eftersom jag tog en vi hade hemma sedan innan. Jag skulle vilja ha en tredelad spegel men vill vänta tills jag hittar den perfekta. En spegel med träram passar dock väldigt bra ihop med sovrummet där mycket går i trä och skapar därmed en röd tråd i inredningen. För er som undrar går man går alltså in i garderoben från sovrummet)


Stol - Ellos / Taklampa - markslöjd / Necessärer - Bahne / Smyckesställning - 4living / "Hattlådor" - IKEA / Doftljus - BahneSom sagt är jag så nöjd med resultatet. Två av väggarna som man inte ser supermycket av är tapetserade i tapeten Nocturne från Borås tapeter i färgen röd. Jag har dock på känn att det kommer att komma en hel del fler bilder från just det här rummet.

Nu är jag dock så nyfiken på att höra, hur tycker ni det blev?


Xx Sofia

Likes

Comments