VIDEO: NA-KD Haul + Stylingtips

Gokväll på er vänner! Äntligen är det dags för en ny video och den här gör jag faktiskt i samarbete med Na-kd. Jag har plockat ut lite favoriter som jag visar upp samt delar med mig av lite små, enkla stylingtips. Hoppas ni gillar ♥️


Jeans - här / Blå topp - Här / Blus - Här / Skjorta - Här / Byxor - Här

Med koden 'Sofiasmode15' får ni 15% rabatt på ert köp under de kommande 48 timmar (gäller alla varor, inte bara de jag plockat ut) Så med det sagt, hoppas ni gillade videon och att ni hittade något fint som föll er i smaken. Om inte plaggen jag valt ut gjorde det har de ju massvis av andra plagg också :)


Xx Sofia

Likes

Comments

Två Nya Sommarplagg


Den första riktigt varma sommardagen invigdes i den vackraste av klänningar för mig. En riktig sommardröm minsann. En klänning som rör sig i takt med stegen och vinden, som känns mjuk och skön mot kroppen och som är praktisk med knyt detalj och knappar framtill hela vägen. Skulle vädret vända och bli kyligare skulle jag bära den här klänningen lite mer öppen med ett par jeans och en topp.


Ni hittar klänningen HÄRDet andra plagget jag vill lyfta fram är den här underbara blusen. Lösare modell, rundad form nertill och vida ärmar med knapp. En blus som känns riktigt fräsch tillsammans med ett par vita jeans. Gillar även att den är lite längre vilket betyder att man lätt kan sticka ner den i byxorna om man så vill!


Blusen hittas här

Båda plaggen är från Odd Mollys sommarkollektion och vill ni ta er en titt på hela kollektionen kan ni göra det här.

Men nu är jag nyfiken på att höra, vilket av de här två plaggen var din favorit ?


Xx Sofia

Likes

Comments

Veckans Fynd: Stolen


Låt mig presentera, veckans loppisfynd! Den här stolen fick följa med mig hem och blev min för 30 €. Gillar den mörka träfärgen, detaljerna och att den är sådär passligt sliten i färgen. Nu ser ni den kanske inte riktigt ordentligt på bild, men det är ungefär såhär den ska få figurera. Med en vacker blombukett ställd på sig eller en filt hängd lite slappt över ryggstödet. Man kan väl aldrig ha för många stolar tänker jag? Eller skåp, eller vaser...


Xx Sofia

Likes

Comments