Nytt i Höstgarderoben


Hösten är här och jag har börjat förbereda garderoben för kallare väder. Det är ju ändå ljuvligt när man vet att det finns mysiga plagg att svepa in sig i när graderna sjunker. Nu har vi ju faktiskt fått uppleva en väldigt varm höst, med grader som ligger ovanligt högt på plus sidan. Men oavsett om vi vill det eller inte (jag är rätt sugen på riktigt höstväder) så kommer hösten att komma med allt vad det innebär. Känner du att du är i ett stort behov av att förbereda dig för höst och vinter får du bara inte missa rabattkoden jag delar med mig av lite längre ner i inlägget!En lång kappa i ullblandning, med djupa fickor och bälte i midjan att dra åt för att skapa en vacker siluett känns som ett väldigt klassiskt och tidlöst alternativ. Jag skippade dock det svarta säkra kortet och valde en kappa i en plommonlila nyans. Visst är den härlig? Faller inte denna dig i smaken finns det även lite sportigare varianter som är så snygga om ni frågar mig. Det viktigaste för mig är iallafall att kappan ska vara praktisk, lätt att bära och gärna också gå en bit över rumpan så man slipper frysa. Är ni intresserade av att se mer av just den kappan jag bär hittar ni den här.


Med koden SOFIA20 får ni dessutom -20% rabatt på ert köp hos Nanso. Erbjudandet är i kraft till 4.10, så än hinner du fynda!


Likes

Comments

SÅ SKA ETT SOVRUM SE UT, OM NI FRÅGAR MIG

Jordnära toner och en avslappnande miljö är för mig a och o när det kommer till sovrum. Sovrummet är platsen i huset som ska vara rofylld. Platsen där det ska vara lätt att tanka energi på och även rummet där möjligheten att slappna av ordentligt på ska finnas. Jordnära toner är något som står mig väldigt varmt om hjärtat. När vi planerade vårt sovrum var det exakt det jag eftersträvade, och det här sovrummet går definitivt i samma linje.Jag tycker inte att det behövs så mycket inredning i ett sovrum förutom de praktiska sakerna. Det jag gärna lägger fokus på är textilier för att skapa en ombonad miljö och en slags värme. Textilier som går ton i ton men som gärna kan ge lite kontrast till övriga detaljer. Blommor eller växter, dynor, filtar, ljus och eventuella lampor är det viktigaste i ett sovrum om ni frågar mig.Drömmen skulle ju vara att fynda ett härligt skåp i stil med det ovan för att måla om. Vårt sovrum ryms det inte mycket mer in i (och ja, det kommer att komma massa bilder från vårt sovrum där ni även ska få se hur det egentligen såg ut INNAN vi tog tag i det), men det går ju givetvis att ha skåp i de flesta rummen. Jag kan tycka att det ser väldigt planerat ut att måla ett skåp eller annan möbel i samma ton som resterande väggfärger. Visst är det vackert?Att blanda gammalt med mer modernt är också väldigt vackert och ett sätt att göra rummet mer unikt och personligt på. Jag gillar att fynda på loppis eller köpa second hand. Det ger en möjligheten att komma undan relativt billigt, samtidigt som man ger rummet en personlig och unik touch. Att placera sängen framför fönstret är också något som verkar bli mer och mer populärt. Hur känner ni kring det?

Men VEM tillhör det här sovrummet egentligen? Jo, min syster såklart. Hon och mamma är de två som var först med att inspirera mig när det kommer till inredning. Det är ett intresse som dök upp i takt med husköp och som jag är rätt säker på att aldrig någonsin mera kommer att försvinna. Iallafall hoppas jag inte det 🖤


Likes

Comments

Dags Att Damma Av Bloggen

Vi är inne i September. Kan ni förstå det? Sommaren är officiellt över och framför oss har vi förhoppningsvis många vackra höstdagar med krispig luft och sol. Jag har funderat över första inlägget.. Det känns som att det gäller att leverera när man haft en liten paus, men jag vill heller inte göra tröskeln för stor så att jag skippar att blogga helt och hållet.Jag har under de senaste veckorna funderat rätt mycket kring VAD jag vill fokusera på här i bloggen. Mitt mål är såklart alltid att försöka inspirera på ett eller annat sätt, men att leverera inlägg som känns roliga att skriva och som inte kräver så mycket tid och höga krav från min sida kommer att bli min prio. Instagram är där jag delar med mig av det estetiska och bloggen får helt enkelt figurera som en liten förlängning av det lilla jag delar med mig av där. Kanske låter det rätt bra, eller vad säger ni?Samtidigt som renovering är det som tar över hela min tankeverksamhet och mina vakna timmar (ibland även mina sovande timmar genom drömmar) så älskar jag ju hudvård, kläder, smink och allt annat ytligt. Det kommer helt enkelt att bli en salig blandning av sånt som inspirerar mig och sånt som jag hoppas ska inspirera er också. Kanske ett flummigt första inlägg men - nu kör vi!


Likes

Comments