BLACK

Slänger in en till outfit ni ännu inte sett som jag tog för några dagar sedan! Har jag nämnt att svart är favoritfärgen nummer 1? Dock tänker jag köra på mer färg så fort februari slår över till mars, känner mig alltid mer inspirerad att klä mig färggrant när vår och sommar närmar sig. Jag är definitivt den personen som klär sig efter vädret.

Hur som helst. Blev utgång igår och hade helt okej kul. Min finaste vän Ida kände sig inte riktigt på topp så hon blev hemma. Dock hade vi riktigt mysigt innan jag drog ut med pizza och melodifestivals uttagning.

Idag har jag tillbringat dagen i slöhetens tecken, men det är ändå söndag så känner att man kan ta det lite lugnt då. Borde dock handla lite mat men tror jag blandar ihop något av det jag har i frysen istället. Lutar mot fiskpinnar och grönsaker. Värsta lyxmaten är det kanske inte, men det får duga!

Likes

Comments

Alina,
Fina bilder 😊
oncelikethis.blogg.se
Sofia,
Fina bilder 😊
lovejournal.blogg.se/
Bohemhoe,
MEN KVINNA! Du är ju så jäkla cool!
bohemhoe.se
LORISSA LOVEBOMB,
Synd att hon inte kände sig pigg, men det verkar ändå underbart trevligt innan 😃
lorissalovebomb.se

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode