En riktig Kalasvecka


Vilken fantastisk vecka jag lämnar bakom mig. Jag känner mig riktigt bortskämd. Nu kanske ni som inte följer mig på Instagram funderar vad jag riktigt syftar på, men det ska jag berätta för er. Den här damen fyllde nämligen år på tisdagen! Och som jag har blivit uppvaktad. Hela familjen överraskade med sång och paket vid ytterdörren på min födelsedag. Trodde knappt mina ögon när de allihop stod där, men oj så glad jag blev. På måndagen överraskade sambon mig med blommor och tårta när jag kom hem från jobbet och hela helgen har huset varit fullt här hos oss.En av de saker jag såg absolut mest fram emot med vårt hus är att det nu äntligen finns gott om utrymme för att ordna middagsbjudningar och andra vardagliga tillställningar som film och spelkvällar. Det är kanske dock inte det lättaste att ordna middag när nästan hela ens liv fortfarande är nerpackat i flyttlådor i väntan på att renoveringen ska börja vara klar, men det är ju faktiskt tanken som räknas som det så fint heter.


Hur som helst har denna vecka varit så fin på så många sätt och vis och jag är verkligen lyckligt lottad som har så många fina människor i mitt liv. Att jag dessutom blev överraskad med en av de finaste presenterna någonsin som alltid kommer att ha stort betydelse för mig var inte fy skam det heller. Vad exakt det var får ni veta i nästa inlägg.


Xx Sofia

Likes

Comments

Hedencrona
Hedencrona,
Underbart vacker 😍
nouw.com/hedencrona
seagullcrying
seagullcrying,
Stort grattis, måste bara få fråga vart är dom fina ljusstakarna ifrån?
nouw.com/seagullcrying
Johannagrahn
Johannagrahn,
Vilken vacker dukning!
nouw.com/johannagrahn

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode