frågestunden - del 1

1.Fin blogg:) Funderar var du ser dig själv om 20 år framöver? Tack!:) Skulle väl vilja se mig själv som en betydelse och framgångsrik person, men det där är en väldigt svår fråga.. Om 20 år är jag ändå 40, så kanske det har ploppat till något barn och en man på vägen, men det är inte min största dröm. Jag hoppas min karriär har gått fint och att jag har det ekonomiskt bra, ett fint hus och att jag är nära mina vänner och min familj. Och att vi alla är friska och glada. Optimist javisst:) 2.Hej! Undrar om du är tillsammans med din pojkvän ännu, du har inte nämt honom på länge? :)
Jag och min pojkvän hade som gemensamt beslut att gå skillda vägar. Distansförhållanden är mycket påfrästande, och om vi drar en Samantha i Sex and the city, Jag älskade honom men jag älskar mig själv mer. Dock har vi bra kontakt och är goda vänner. Förra helgen var han i Vasa och festade med oss!:) 3.Vilka kläder tänker du satsa på i vinter ?:) Vintrarna i Finland är ju total pain, så det är svårt att klä sig snyggt om man inte vill hamna amputera bort fötter,ben och armar p.g.a. någon köldskada. Men om man vill klä sig snyggt och praktist till vardags är det mycket lager på lager jag tänker satsa på, ganska mörka färger, men även metallic och vinrött.
Bild från we<3it Till fest kör jag med peplum både på klänningar och toppar. Så snyggt! Tror peplum är en trend som kommer att hålla i sig och utvecklas. 4.okej det här är egentligen ingen fråga men undrar om du skulle kunna ge mer frisyrtips och sminktips? skulle vara kul med videoinlägg också när du gör någon sminkning t.ex:) Coming up! Lovar er mer videobloggar, men ge gärna tips på vad för frisyrer ni är intresserade av att se! 5.Vilka bloggar läser du?:) Jag läser mina vänners bloggar men även Kissies, Kenzas, Molly Rustas.. jaa alla de större som typ alla känner till. Borde kanske göra en länklista här i bloggen. Återkommer med den!:)

Likes

Comments

Just me
,
Hej! Fin blogg, men vad hände med träningstipsen och videoinläggen om dem? 😊

Related posts

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode