Golden details #2

Såhär såg jag ut ikväll. Var på bio men mami och syster, var och kollade "what to expect when you're expecting" , och den var helt okej. Lite annorlunda så det gick helt bra att se på. Skulle ha viljat ha haft lite mera humor med i filmen, om man tänker på skådisarna, men det var ett bra tidsfördriv och en rolig sak att göra tillsammans med gummorna i familjen!

Sen har jag också kapat håret. Vet ännu inte om jag tycker om det. Stay Tuned.. :)Likes

Comments

Klara
,
När tycker du att man är för gammal för att ha napakoru? 😊 Jag vet att du själv har haft, vet inte om du har den i ännu. Själv är jag nu 18 år och har ännu min i, tycker du att jag är för gammal?
Sofiasmode,
Jag tycker inte att det finns någon ålder för det. Jag har själv i min ännu och har inte planerat på att ta bort den på en tid, jag har inte ens tänkt på att jag har den (och jag är 20!):) Men de saker som handlar om ens egen kropp är upp till var och en, trivs man ska man bära vad man vill, oavsätt ålder! Kram på dej!
None
Klara
,
Tack för ditt svar! 😊 Ha det bra! 😊
Lisa,
Skitsnyggt! =)
hellsbells.devote.se
Sofiasmode,
Tack!:)
None

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode