How To Match It

Här har jag lagt ihop några bilder på hur man kan matcha det blå linnet som jag lovade. Vet nu inte om du tänkte på accessoarer också, men här är iallafall några tips! Tycker att vitt är snyggast till den där toppen, eftersom färgen är så stark och när den är plisserad och även lite metallic kan det bli för mycket att ha massa andra detaljer också. Jeans är kanske inte det optimala just till den här färgen, men visst kan man få det snyggt om man matchar rätt. 1. Lite "finare" styling, eller stiligare om vi säger så. Till det kan man bra bära en vit kavaj, och jag tycker inte att några fler accessoarer än kanske en silverklocka behövs till det.


2. Läder tycker jag också kan fungera bra till den här toppen om man vill uppnå en tuffare stil. Både lädershorts och läderbyxor bryter av "det där finare" och skapar än tuffare helhet. Accessoarer kan man välja på egen hand, beroende på vad man trivs i och vad man har hemma. Dock tycker jag silver är snyggast till den här blå färgen.


3. Den här vita byxan tillsammans med toppen skapar en mer avslappnad stil, och hur snyggt är det inte med ett par lite lösare byxor och ett par höga pumps. Cool kombination!


6. Svart tajt kjol tänkte jag man bra kan kombinera till det här linnet om man låter linnet hänga utanför. Vill man kan man ju bära en tunt svart skärp i midjan så det skapar en volang, om man vill se lite festligare ut:)


Som ni säkert ser tycker jag att svart och vitt funkar bäst. Jag har lite svårt för att matcha den här blå färgen med jeans, tycker inte det passar så bra. Men visst kan man få det att se snyggt ut med rätt accessoarer, och så gör ju skorna sitt också:)


Nu vet jag ju inte hurdan stil du har som undrade, men det här var något jag snabbt slängde ihop. Allt kommer från H&M förut shortsen som är från Nelly. Skriv en kommentar om du vill att jag skriver mer om accessoarer, men jag tycker att silver smycken är snyggast matchat till den här blå färgen! Även en blandning av röd och orange (samma färg som jag har på lacket HÄR) är riktigt fräsht, om man vill piffa upp en blå/vit outfit med en sådan färg på ex. skorna, naglarna eller väskan.

Likes

Comments

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode