Jag håller alltid mina löften


Och nu har jag ett mål. Mina första veckor i Vasacity har verkligen varit allt annat än hälsosamma. Festat allt för mycket, och har inte brytt mig om mig själv. Jag har därför nu lovat mig själv att fokusera mer på mig själv, inte bara för att komma i form igen, utan för att man mår så mycket bättre när man lever ett hälsosammare liv. Idag började första dagen av min hälsosamma månad. Har tränat och ätit bra, ska ha en månad som mål, bara för att se hur långt jag klarar det, sedan ska jag självklart försöka göra det mer som en livsstil. Jag äter inte mycket skräpmat, men ack den där alkoholen. Mera motion är något jag ska försöka få in i vardagen. För att inte backa ur och för att motivera och inspirera mig själv och er kommer här lite bilder.
Visst kommer jag hålla er uppdaterade med allt. Och självklart ska ja visa er om jag sett några resultat om en månad. Sexpacken ska fram, och jag har en månad på mig, punkt slut.


Likes

Comments

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode