Krispiga, Vita Lakan

Som jag har väntat på att få sätta de nya linnelakanen i användning. Vi har haft dem hemma i några månader redan men jag tyckte det var kul att spara dem till när sovrummet är färdigrenoverat, och nu var det dags för dem att komma i användning!Trots att jag är riktigt sugen på ett påslakanset i blommönster tycker jag vita krispiga lakan känns så otroligt lyxigt och fräscht. De lär ju kanske inte hålla sig vita allt för länge med tanke på att Elis sover med oss, men jag passade på att fånga dem på bild när de var som finast iallafall!Hur har ni det annars då? Jag tycker våren går med en raketfart och hela helgen har vi fått njuta av underbart väder. Tussilagon blommar vid dikeskanten, fåglarna sjunger och man ser knoppar överallt. Så himla underbart! Livet känns alltid lite lättare när våren kommer. Dessutom känns ju dagarna så himla långa nu när det fortfarande är ljust ute vid sju, och det har varit väldigt efterlängtat nu i renoveringstider. Nu ska vi se till att fixa klart övervåningen, punkt.

Hoppas ni får en riktigt skön söndag nu, och glöm inte att ta hand om er ❤︎


Xx Sofia

Likes

Comments

emiliehelle
emiliehelle,
Woow, så fantastisk fint <3
nouw.com/emiliehelle
martineeljostveit
martineeljostveit,
Så flotte farger <3
nouw.com/martineeljostveit
Fina Christina,
Vilka härliga bilder! Jag borde också ta tag i vårt sovrum och försöka ge det en liten makeover av något slag. Vet bara inte hurudan ännu.
finachristina.fi
lablond
lablond,
Så koselig 😍
nouw.com/lablond

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode