Linnedrömmar

Efter att ha inhandlat mitt första lakanset av linne var jag beroende från första stund. Jag vill omringa mig av linne, överdriver inte ens trots att det kan verka så. Linneservetter, linnesängkläder, linnesoffa, linnekläder, linnedukar etc. - jag vill ha allt i linne. Enda kruxet är väl att detta slitstarka naturmaterial kostar en del. Det är där reorna kommer in och faktiskt tillför något fantastiskt och inte bara hetsshopping av saker man egentligen kanske inte behöver.


Bilder från adlibris

Nu kanske ni undrar var dessa linneskatter kan tänkas finnas. Well, second hand är mitt absolut första tips om man vill komma undan riktigt billigt. Jag kanske inte har i tanke att fynda sängkläder men hittar men en linneduk eller ett linnetyg att sy servetter/löpare/kökshanddukar av kan man allt skatta sig bra lycklig.

Mitt andra tips är att kolla in diverse inredningsaffärer både fysiskt och på nätet. Jotex, Ellos men även H&M har haft lite olika alternativ att välja mellan när det kommer till linne. Speciellt stort utbud är det bland servetter och sängkläder. Själv beställde jag hem ett gäng med dynvar och några servetter igår från adlibris av alla ställen.


Bild från Pinterest

Xx Sofia

Likes

Comments

mathildahogbergs
mathildahogbergs,

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode