MIN DRÖM WALK-IN CLOSET

Det är inte varje dag jag bjuder in er läsare till min garderob, men just nu är jag så otroligt glad att det känns oundvikligt att inte visa upp det vi slitit för i flera veckor. Blod, svett och tårar beskriver rätt bra vad som krävs för att bygga en garderob från början helt själv, men oj vad nöjd jag är med resultatet!Det som är absolut viktigast för mig när det kommer till planeringen av renoveringen av huset är smarta förvaringslösningar och bra med utrymme. Allt ska ha sin plats och om jag måste leva i ett stök under renoveringstiden får det helt enkelt vara värt det när allt väl är färdigt.

En egen walk-in closet har varit en dröm sedan länge och jag känner mig så lycklig att jag faktiskt hade möjlighet att planera in just det i det här huset.Lådor, flera skåp, ett sminkbord och bra med ljus var mina kriterier. Även hängskåp och synliga hyllor för inredningsdetaljer som jag tycker ger en rätt lyxig touch på det hela.

Jag är fortfarande inte säker på spegeln eftersom jag tog en vi hade hemma sedan innan. Jag skulle vilja ha en tredelad spegel men vill vänta tills jag hittar den perfekta. En spegel med träram passar dock väldigt bra ihop med sovrummet där mycket går i trä och skapar därmed en röd tråd i inredningen. För er som undrar går man går alltså in i garderoben från sovrummet)


Stol - Ellos / Taklampa - markslöjd / Necessärer - Bahne / Smyckesställning - 4living / "Hattlådor" - IKEA / Doftljus - BahneSom sagt är jag så nöjd med resultatet. Två av väggarna som man inte ser supermycket av är tapetserade i tapeten Nocturne från Borås tapeter i färgen röd. Jag har dock på känn att det kommer att komma en hel del fler bilder från just det här rummet.

Nu är jag dock så nyfiken på att höra, hur tycker ni det blev?


Xx Sofia

Likes

Comments

Pisa
,
Men såå fint 😍 älskar färgskalan. Känns så harmoniskt och lyxigt vintage men ändå naturligt. Wow alltså. Vill själv bara hitta ett hus nu och få planera å fixa.
Johannagrahn
Johannagrahn,
GAH, skrek rakt ut pga din supersnygga DRÖMGARDEROB. Så clean och harmonisk, wow wow WOW.
nouw.com/johannagrahn
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Nä men det här är ju för drömmigt!! Älskar den och skulle mer än gärna ha en likadan själv <3
nouw.com/cassandraharaldsson
JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
ÅÅH verkligen drömmig😍
nouw.com/jenniferignatius

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode