Nytt i Höstgarderoben


Hösten är här och jag har börjat förbereda garderoben för kallare väder. Det är ju ändå ljuvligt när man vet att det finns mysiga plagg att svepa in sig i när graderna sjunker. Nu har vi ju faktiskt fått uppleva en väldigt varm höst, med grader som ligger ovanligt högt på plus sidan. Men oavsett om vi vill det eller inte (jag är rätt sugen på riktigt höstväder) så kommer hösten att komma med allt vad det innebär. Känner du att du är i ett stort behov av att förbereda dig för höst och vinter får du bara inte missa rabattkoden jag delar med mig av lite längre ner i inlägget!En lång kappa i ullblandning, med djupa fickor och bälte i midjan att dra åt för att skapa en vacker siluett känns som ett väldigt klassiskt och tidlöst alternativ. Jag skippade dock det svarta säkra kortet och valde en kappa i en plommonlila nyans. Visst är den härlig? Faller inte denna dig i smaken finns det även lite sportigare varianter som är så snygga om ni frågar mig. Det viktigaste för mig är iallafall att kappan ska vara praktisk, lätt att bära och gärna också gå en bit över rumpan så man slipper frysa. Är ni intresserade av att se mer av just den kappan jag bär hittar ni den här.


Med koden SOFIA20 får ni dessutom -20% rabatt på ert köp hos Nanso. Erbjudandet är i kraft till 4.10, så än hinner du fynda!


Likes

Comments

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode