PÅSKERBJUDANDE

I dessa grå tider tycker jag det viktigaste man kan göra är att försöka blicka framåt, behålla lugnet och fokusera på sånt som gör en glad. Jag vill bara förtydliga att jag är medveten om vad som sker men kommer inte lägga mera fokus på det på mina sociala kanaler, det lyfts fram tillräckligt ändå känner jag. Att vara rädda om varandra, respektera varandra och att komma ihåg att sköta om hygienen lite extra är ändå något jag vill nämna.


Med det sagt tänkte jag fokusera på påsken i dagens inlägg. Är det en högtid ni firar/tycker om? Jag ser fram emot alla högtider just nu. Det känns som att vi första året i huset sätter traditioner som kommer med olika säsonger och högtider, vilket ju är så himla spännande och kul. Jag har inte jättemycket prydnadssaker dock, men tänker att det är något som får införskaffas med tiden. Dock vill jag idag tipsa er om Newports påskerbjudande! De har ju verkligen så himla mycket fint i inredningsväg.

Mina föräldrar hade alltid en porslinshöna på vardagsrumsbordet (det har de än idag) som "värpte". Det var så mysigt när man vaknade upp på morgonen, tassade in i vardagsrummet för att lyfta på hönans lock och mötas av en höna fylld med massa godis. I och för sig har inte mycket ändrats när jag tänker efter, för än idag, trots att jag är några år äldre, är det alltid lika kul att se om den värpt när jag är hemma hos föräldrarna. Som sagt, traditioner. Vissa saker ändras aldrig :)

Som sagt har Newport ett påskerbjudande ifall du känner att du vill göra hemmet lite påskfint. Tycker den värpande påskharen är så söt och även alla stilrena detaljer för eventuell middagsbjudning.


Med koden "PÅSK20" får du -20% rabatt på ditt köp hos Newport. Koden gäller t.o.m 22.3 ❤︎


Xx Sofia

Likes

Comments

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men åh, en sådan vill jag ha i påsk 😍😍
nouw.com/johannagrahn

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode