Renoveringsuppdatering: sovrum

Vilken färg ?


Att uppdateringen lyst med sin frånvaro beror dels på strul med portal och hemsida men även att mycket har hänt i renoveringsväg. Skulle jag ha möjlighet skulle jag vilja uppdatera er konstant, men då lär det inte bli mycket gjort här i huset - det negativa med att göra allt själv.

Men, sovrummet kan snart checkas av och i skrivandes stund håller sambon på att fixa de sista listerna. I helgen målades väggarna och golvet har varit på plats ett bra tag redan. Nu är det mest små detaljer som ska finna sin rätta plats, som fönsterbräde, uttag etc. innan det officiellt är klart.

Jag tänkte ändå det kunde vara kul för er se en liten smygtitt på färgen vi valde till sovrummet!Eftersom jag är riktigt förtjust i kalkfärg visste jag när vi började planera sovrummet att det är det som ska pryda sovrumsväggarna. Jag älskar djupet och rörelsen kalkfärg tillför ett rum . Vi hade ju även kalkfärg i lägenheten som vi bodde i innan, men denna gång var jag mer sugen på en varm, ombonande och mysig färg.


Har man använt kalkfärg förr vet man hur mycket den ändrar i nyans efter att den torkat. Något att tänka på ifall ni är sugna på att själva måla en vägg eller ett rum.


Att valet sedan föll på Lady Jotun var helt enkelt för att den nyansen jag föreställt mig fanns i deras sortiment. Det blev alltså en färg man inte riktigt kan sätta fingret på, en färg som ändrar beroende på ljus och resterande färger i rummet. En perfekt mix av beige,rosa och brunt skulle jag nog beskriva den som. Den exakta färgkoden är 2024 senses, Lady minerals.


Xx Sofia

Likes

Comments

emiliamillan
emiliamillan,
Men alltsååå!! Den färgen är så fin! Den står på listan här också. Blev inte mindre sugen efter att ha sett den hos dig. Är också såld på Marrakesh. ☺️🌾 Grymma ni är som kämpar på! Heja heja heja! Här går det sakta och knappt framåt. 😏
nouw.com/emiliamillan

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode