Sleepyhead

Har varit en riktigt tung dag idag. Skola från 08.00-16.00 och då har vi endast övat makeup, men det har varit superroligt och lärorikt! Imorgon är det samma tid som står på schemat, men då ska vi ha en mogen modell med oss så vi får öva makeup på äldre damer. Ska bli kul! Now I really need my beatysleep. I´m so tired. Goodnight babes!
(P.s du som kommenterade att mina brallor var för små tänkte jag bara meddela till att det är sött att du visar omtanke och så, men att jag nog vet själv vilken storlek jag har. Har du däremot problem med kroppsformer/storlekar etc. går jag ju stylistubildningen så bara att kontakta mig via mail om du har frågor du vill få svar på om du själv känner dig osäker och så. Vi lär ju oss även om inre skönhet och inte bara yttre så kan om du vill hjälpa dig på det planet också :) Kramar och kul att du läser! )

Likes

Comments

stolt
,
Vill bara kommentera att ditt svar till förra inläggets kommentar är så moget att jag är en riktigt stolt läsare av din blogg!
Jannike,
Har fått samma kommentar. Man vet väl själv vad man har för storlek? haha. Men bra comeback som tidigare kommentar redan skrivit 😉 aj aj dessa bitterfittor i bloggvärlden.
jannnikelle.blogspot.com

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode