Precis som med alla andra trender ändras trenderna inom inredning hela tiden. Mässing är jag fortfarande stormförtjust i, men jag har faktist börja spana på mer naturnära material. I samarbete med Lampan.se har jag fått äran att välja ut några favoriter att dela med mig av till er. Hur fina är inte lamporna jag plockat ut? Jag tänker mig en ganska stilren inredning i grått och vitt, med detaljer i trä för att bryta av lite och ta naturen utanför med sig in till hemmet. Något som jag också tycker är extra fint är trä i kombination av betong. Jag bara älskar de färgkontrasterna. Tillsammans med det är det ju alltid härligt med massor av gröna växter. Vad tycker ni om den här trenden? Nummer 4 är min absoluta favorit, men 7 och 8 skulle såklart också vara en finfin detalj på ett sidobord vid soffan. Vill ni bli extra inspirerade tycker jag ni ska spana in deras instagramkonto "@lampan.se", där hittar ni massor av inredningsinspiration på hur deras lampor kommer till användning i hemmet! 
 
Lampan.se erbjuder dessutom ett väldigt stort utbud ( över 5000 lampor från kända varumärken ), så att det säkert ska finnas något för alla. Just nu kan ni även få 12% rabatt på ert köp om ni anger rabattkoden "lampan12". Happy shopping ♥
 
 
 
1. PR Home ROSEVILLE CEMENT 32CM TAKLAMPA (here) / 2.PR Home ROSEVILLE CEMENT 42CM TAKLAMPA (here) / 3.Globen Lightning MISSY NATURVIT TAKLAMPA (here) 4. Pholc SPINN NATUR TAKLAMPA (here)  5. Cottex VIRA NATUR 50CM TAKLAMPA (here) / 6. Globing Lightning SWEA NATUR BORDLAMPA (here) 7.Globen Lightning MISSY NATUR BORDLAMPA (here) 8. Aneta LINN GLAS/NATUR BORDLAMPA (here)

- In collaboration with Lampan.se

Glöm inte att klicka på hjärtat så att jag vet vilka inlägg Du uppskattar!<3>

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

OUTFITS 2017

You Know the Day Has Been Good...

" .. If you wear your sunnies in the outfitpictures Inte så pjåkígt om man behöver använda solglasögon trots att det är November, visst? Här…"

LITTLE BLACK BLAZER

" Favoritkavajen minst sagt. Enkel, aningen oversize och med den lilla extra detaljen i knytningen som jag älskar. Jag har ärligt talat buri…"

WEEKEND FUN

" Keeping it cozy w/ a fur Trevlig fredag på er vänner! Har ni några speciella planer inför helgen? Jag har faktist en superkul helg att se …"

Instagram@sofiasmode

YouTube
sofia lindqvist