Ellos is one of my favorite online shops when looking at redecorating the apartment ( or why not just dreaming away a bit ). They mix trends with more classical products and have a really nice selection over all. The best thing is that you don't have to spend that much money, there's something for everyone! Of course some of the products are a bit more pricey, but the quality is great too. I decided to pick out a few favorites I really would like to have in my home right now. We don't have that much space where we live right now, but I can't help dreaming about a bigger apartment/house.
 
It's kind of funny that I already know how I want my non-existing house to look like. Hopefully I will still write a blog when starting with those kind of projects! Do you however like anything of the things I picked out? ♥
 
// När det är dags att leta inspiration på nätet till hemmet är Ellos en stor favorit hos mig. De har alltid så mycket fint som gärna skulle få finnas i vår lägenhet, men eftersom vi inte har så mycket utrymme att jobba med brukar jag ibland bara klicka mig in för att vardagsdrömma lite. De är så duktiga på att mixa trender med mer klassiska prylar och har verkligen ett stort utbud. Det bästa av allt är att det är en väldigt varierande prisklass, så att det ska finnas något för alla. Såklart är några av produkter väldigt dyra om jag får säga det själv, men då är ju kvaliten oftast orsaken till priset också. Jag bestämde mig för att plocka ut några favoriter till er som jag gärna skulle ha i lägenheten eller i mitt framtida hus.
 
På tal om hus är det ganska roligt att jag redan vet hur jag vill att mitt icke existerande hus ska se ut. Förhoppningsvis skriver jag även blogg när det är dags för såna projekt i mitt liv så att jag kan dela med mig av dem till er! Har ni något ni gillar extra mycket av de här sakerna jag plockat ut? ♥
 
 
 
 
 
 
Credit&Adlinks:
1. "Pelle", Golden Pot ( 17,95€ )
2. "Round", Ceiling Light ( 99,95 )
3. "Dani", Bed Linen Set ( 59,95€ )
4. "Apollo", Metallic Pot ( 26,36€ )
5. "Mille", Basket ( 24,95€ )
6."Kay", Pillowcase ( 5,95€ )
7. "Kelly", Pillowcase ( 12,95€ )
8."Dream", Bedbench ( 189,00€ )

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

OUTFITS 2017

MY FAVORITE LABEL ?

" Vintage Of Course Att gå i second hand affärer är verkligen något av en favorit för mig. Jag har liksom alltid fascinerats av det. När jag…"

THE LEO COAT

" To Keep or not to Keep Samma visa varje år. Jag köpte denna lurviga leopardmönstrade kappa för fem år sedan och efter varje vinter har jag…"

BEFORE THE RAIN

" Keeping it Classy with my Turtleneck Sweater Här har ni gårdagens look! Gillar ni? Precis efter att de här bilderna var tagna började det …"

Instagram@sofiasmode

YouTube
sofia lindqvist