Söndagsmys och renoveringsuppdatering

In cooperation with Na-kd

Godmorgon på er! Eller ja, det är väl inte riktigt morgon men jag känner mig fortfarade seg och nyvaken. Har precis slängt i mig morgonens frukost som bestod av bananplättar (recept hittas här) och ska strax dra på mig arbetskläderna och påbörja dagens jobb i sovrummet. Håller på att spackla väggarna så nu är målet verkligen nära. Golvet är på plats så ska se till att få grundfärgen på plats imorgon och sedan börjar det absolut roligaste - måla!

Vi har alltså bestämt oss för att måla sovrummet och inte tapetsera, det kommer vi göra i min walk in och troligtvis i hall och kontor. Men jag älskar ju kalkfärger så det får det bli tänkte vi!


Ni hittar byxorna här / Överdelen här

Med tanke på rubriken, hur fint är inte det här setet? Älskar att bära såna här set, så sköna samtidigt som outfiten ser genomtänkt och snygg ut. Finns att hitta i även i brun och svart ifall någon är intresserad av att inhandla ett eget.


Nu - dags att sätta igång att jobba. Önskar er en härlig söndag!

Xx Sofia

Likes

Comments

Denise Taylor
Denise Taylor,
Vilka härliga bilder på er två 😃 Lycka till med sovrummet!taylorsroom.blo.gg
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode

NKD BTY

In cooperation with Na-kd


Äntligen är nyheten släppt - Nakd har idag lanserat deras alldeles egna sminkmärke NKD BTY. Som ambassadör har jag haft möjligheten att prova de här produkterna en tid redan och är riktigt förtjust i färgerna och hållbarheten. Ögonskuggspaletten är helt i min smak och består av både matta skuggor samt ögonskuggor med skimmer.

// Finally, the news is out! Nakd has launched it's very own brand of make-up NKD BTY. As an ambassador I had the opportunity to try these products for a while already, and I really love the colors and durability. The eye shadow palette is right down my alley and consists of both matte and shimmering eye shadows.


Jag är säker på att det här kommer blir en riktig hit så gäller vara snabb om du är sugen på att prova någon produkt själv eller varför inte ge bort i julklapp.

I'm sure this will be an instant hit, so you have to be fast if you want to try some of them or give them away as a christmas present.


Get to the page here


Xx Sofia

Likes

Comments

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode