TWO YEARS AGO


Igår var det en väldigt stor dag för de flesta studeranden eftersom många fick den vita mössan, och förstås blev även många klara från andra skolor också. STORT GRATTIS till allihopa. Själv hade jag min första jobbdag och stortrivs verkligen. Härligt arbete med härliga människor på en härlig plats. Lyckligt lottad? absolut!

Var hemma vid halv åtta på kvällen, böt snabbt om och drog över till grannen och förade lite grann och efter det in till centrum. Kände dock att jag inte var helt på topp men trodde det var allergi, det fick jag dock svar på idag morse när jag vaknade med stegring och mådde så dåligt att jag ville sova igenom hela dagen.

Vet inte vad det var men min stegring är borta nu och jag mår mycket bättre efter att jag sovit nästan hela dagen.

Annars var det väldigt kul att se hur glada alla utexaminerade studenter var och jag kommer så bra ihåg dagen då jag fick min vita mössa. Känns som igår fast det redan gått två år. Alla var så fina igår och jag hoppas alla hade en oförglömlig kväll!


Likes

Comments

Karin
,
Så fina flickor mamma Madde har. Ni skall alla ha en fin sommar. Karin
Sofiasmode,
Tack ska du ha! Önskar dig en riktigt fin sommar också! 😊
sofiasmode.webblogg.se

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode