Välkommen in I ProvrummetVälkommen in i provrummet med mig. Ok, så det där kan tolkas fel, men jag hade helt enkelt inte tid att ta några fler outfitbilder idag. Har varit på shopping med Mam och syster, och kom hem för en timme sedan typ. Efter det har jag tagit ett bad, peelat mig och smetat ansiktsmask i ansiktet.

På tal om provrummet kan jag väl visa vad jag drog med mig in i Lindex ena lilla provhytt. Två par byxor och en topp. Två saker fick hänga kvar, sista tog jag med mig hem. Att satsa när reorna är i full rullning har jag aldrig tvekat med. Det blev också lite annat smått och gott som trakasserade mitt bankkort idag, men det får ni se när jag visar bilder från någon outfit.


...och ett litet tips när jag ändå är igång. Djurmönster är riktigt inne just nu, så de här byxorna är värda att lägga ett öga på nästa gång ni intar en Lindex affär. Riktigt snygga, och dessutom på 50%. Hörde jag kap?!

Likes

Comments

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode