Var rädda om er

Bloggade inget igår, men hade mina orsaker. På tisdagen blev det utgång med bästa vännerna, och vi hade grymt kul. I ca 2 timmar då allt svartnade för min del. Att dricka två shottar och två cider på tre timmar gör en inte i det skicket. Oddsen är stora att jag fick något i min drink. Att gå inne i en krog och inte höra något, allt är suddigt och man känner att man saknar kontroll över kroppen är så obehagligt att det inte går att beskriva. Jag gick ut och lyckades ringa till en nära vän som kom och söka mig. Jag kunde inte prata eller gå när han kom fram till mig och det enda jag gjorde var spydde. Krabbis? nejdå. Det fortsatte hela gårdagen. Jag kunde inte äta eller dricka något, allt kom upp. Huvudet brände och kroppen var svag. Kände mig som en ynklig femåring efter att inte ha fått i mig någon näring eller vätska på 30 timmar. Klockan elva igår kväll lyckades jag få i mig lite varmt vatten, som faktist hölls kvar i kroppen.

Jag borde kanske ha åkt till sjukhuset och kollat upp vad felet var. Men jag är för envis och tror allt ska bli bra med sömn. Jag ville skriva det här på bloggen eftersom att det är så vanligt att man blir(speciellt unga tjejer) blir nerdrogade på krogen med exempelvis ögondroppar i drinken. Orsaken till varför jag skriver det här är för att jag inte vill att någon ska behöva vara med om samma helvete de senaste dygnen varit för mig. Nu mår jag bättre, men är fortfarande svag och ögonen värker. Gud vet vad som skulle ha kunnat hända om jag inte hade min vän som såg till att jag kom hem.


Likes

Comments

Sara Hellström ,
Samma sak hände mig på troligtvis samma plats för några veckor sedan. På mindre än en sekund for synen, hörseln och benen säckade ihop totalt . Det lilla jag såg var suddigt, snett och täckt av ett gult sken . Det jag hörde var svagt och susande. Hela kroppen kokade , tur hade också jag vänner där som hjälpte mig. Jag återhämtade mig som tur var redan samma kväll. Hoppas du mår bättre och att inget liknande händer igen !
saramariaexenia.wordpress.com
Sofiasmode,
jag mår nog betydligt mycket bättre nu men gårdagen var en pina. Jag hoppas verkligen att det här bara var en engångsföreteelse och att ingen annan ska behöva va med om samma sak. Men det du råkade utför låter samma som mej. Usch usch för såna människor. =/
None
Mia
,
Men usch, man måst tydligen börja ha ordentli koll på sin dricka o int sätta ner den nä man dansar. Människor e nog så sjuka i huvve, nån som får kicks av att se hu andra lider eller någå. Men bra om du mår bättre!
Sofiasmode,
de sant. Man tror aldrig att de ska hända en själv men man ha nog lärt sig en läxa efter det här! Joo jag mår nog bättre:)
None
sofia
,
köpte du all dricka själv eller blev du bjuden? 😲
Sofiasmode,
jag köpte min dricka själv nog!
None

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode