Var rädda om er

Bloggade inget igår, men hade mina orsaker. På tisdagen blev det utgång med bästa vännerna, och vi hade grymt kul. I ca 2 timmar då allt svartnade för min del. Att dricka två shottar och två cider på tre timmar gör en inte i det skicket. Oddsen är stora att jag fick något i min drink. Att gå inne i en krog och inte höra något, allt är suddigt och man känner att man saknar kontroll över kroppen är så obehagligt att det inte går att beskriva. Jag gick ut och lyckades ringa till en nära vän som kom och söka mig. Jag kunde inte prata eller gå när han kom fram till mig och det enda jag gjorde var spydde. Krabbis? nejdå. Det fortsatte hela gårdagen. Jag kunde inte äta eller dricka något, allt kom upp. Huvudet brände och kroppen var svag. Kände mig som en ynklig femåring efter att inte ha fått i mig någon näring eller vätska på 30 timmar. Klockan elva igår kväll lyckades jag få i mig lite varmt vatten, som faktist hölls kvar i kroppen.

Jag borde kanske ha åkt till sjukhuset och kollat upp vad felet var. Men jag är för envis och tror allt ska bli bra med sömn. Jag ville skriva det här på bloggen eftersom att det är så vanligt att man blir(speciellt unga tjejer) blir nerdrogade på krogen med exempelvis ögondroppar i drinken. Orsaken till varför jag skriver det här är för att jag inte vill att någon ska behöva vara med om samma helvete de senaste dygnen varit för mig. Nu mår jag bättre, men är fortfarande svag och ögonen värker. Gud vet vad som skulle ha kunnat hända om jag inte hade min vän som såg till att jag kom hem.


Likes

Comments

sofia
sofia,
köpte du all dricka själv eller blev du bjuden? 😲
Sofiasmode
Sofiasmode,
jag köpte min dricka själv nog!
None
IP: 82.99.3.229

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode