Veckans fynd: Vitrinskåpet


Igår bestämde jag mig för att kolla runt i lite olika loppis här i byn och stötte på det här vitrinskåpet. Ibland är det nästan för bra för att vara sant. Vad är oddsen att man hittar exakt det man letar efter, second hand? Jag älskar ju att fynda men brukar alltid kliva över tröskeln utan några som helst förväntningar. Jag gillar mer att bli positivt överraskad över de fynd jag gör istället för att faktiskt leta efter något. Hittills har ju det tankesättet fungerat förvånansvärt bra.Jag bestämde mig iallafall för att reservera skåpet.

När det kommer till köp av möbler gillar jag att fundera några gånger innan jag faktiskt slår till så att det inte sker några onödiga köp. Efter lite planering och måttande här hemma insåg jag ganska snabbt att mitt fyndade vitrinskåp kommer göra sig perfekt i allrummet på övrevåningen. Det rummet kommer att få figurera lite som mysrummet här i huset och gå i jordnära färger.


Vasen ni ser i bild fick jag i julklapp av min systers familj och är Ernst design

Eftersom det med stor sannolikhet kommer att dyka upp en hel del loppisfynd samt makeovers av olika slag här på bloggen har jag nu skapat en helt egen kategori för just de inläggen. Ni kommer härmed alltså att hitta dem under det väldigt fyndiga namnet : "Veckans Fynd".


Xx Sofia

Likes

Comments

mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Wow gud vad fint!!
nouw.com/alexandra_wiberg
Felicia,
wow, ja det kan man verkligen kalla veckans fynd!!
feliciahblogg.webblogg.se

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode