VINTERJACKOR SOM SKAPAR VILL HA-BEGÄR

Fick en fråga på bloggen om jag inte kunde tipsa om snygga och varma jackor samt stövlar att bära i vinter, och absolut kan jag det! Men det här inlägget kommer att handla om jackor, stövlarna får komma i ett annat inlägg.
Först och främst är det väldigt svårt för mig att veta exakt vad du som ställde kommentaren är ute efter förutom att jackan ska vara snygg och varm. Har ändå letat fram några snygga jackor som föll mig i smaken, så får jag hoppas att någon av dem faller dig i tycke också!
1. Här 2. Här 3. Här

1. Här 2.Här 3.Här
1.Här 3.Här 3.Här


När det kommer till pälsrockar/detaljer har den trenden redan varit med oss några år, men det här året har den definitivt tagits till nya höjder. Pälsen behöver inte vara endast enfärgad utan kan mer än gärna ha en snygg färg som i mitt exempel ovan. Måste dock inflika att det speciellt för mig endast är fuskpäls som gäller.

Släng gärna in en kommentar om det här inlägget hjälpte dig alls, eller om du vill ha fler tips!

Likes

Comments

Fashion Safari,
min favorit är tredje kappan högst upp! 😊
fashionsafari.blogg.se

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode