YESTERDAY´S SCHEDULE

Trevlig söndag ! Har varit på resande fot den senaste tiden och befinner mig för tillfället i Vasa. Helgen har varit fantastskt fin och ligger för tillfället i sängen och kopplar av efter två hektiska dagar. På fredagen var det inflyttningsfest som gällde (Stort tack till Ida och Sofie för en väldigt fin kväll), och igår var det modevisning som stod på schemat.

Det var dags för yngre estenomklassen att ordna en modevisning och de gjorde de väldigt bra. Med tanke på att jag känner till de flesta från klassen och vet hur duktiga de är när det kommer till styling och planering hade jag inte förväntat mig något annat än en grym visning full av inspiration, och det var precis det vi fick! Väldigt fint ordnat evenemang.


En hel del bilder togs under kvällen men tänker gå igenom alla när jag väl är hemma igen, men bjuder iallafall på två stycken nu. Jag såg en hel del bekanta ansikten under kvällen så ska kika runt på andra bloggar lite senare och se om jag kan låna en bild eller två så länge.


En selfie via spegeln lyckades jag ändå ta i all hast innan jag drog iväg. Gårdagens klädsel bestod av en byxdress kombinerat med höga klackar och lite bling bling. Håret fick hänga löst med lite vågor i men kammade ena sidan bakåt och bakom örat, vilket tyvärr inte syns så bra i denna bild. Tror det kan vara en look jag kör på till bloggjulfesten som ordnas inkommande fredag, men ska fundera vidare på det!♥

Likes

Comments

Christina,
Snygg är du, som alltid. 😊
finachristina.com
Jannike,
Fina du! Vad roligt att du kom 😊
www.autre.fi/bloggar/jannike
LifeByEklund,
Vilket fint hår du har!
lifebyeklund.blogg.se
Nadia,
Du var skitsnygg i dressen! En riktig eyecatcher.
nadiaboussir.com

Instagram @sofiasmode

Instagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmodeInstagram sofiasmode