Jag är ganska säker på att jag inte är ensam om att vilja kunna känna mig trygg i hemmet. Jag har alltid känt mig trygg, men på siståne har det skett så många inbrott här var jag bor och det är verkligen inte kul. Har någon av er hört om Securitas direct? Deras professionella inbrottslarm är t.ex. anpassat efter dina behov och ansluten till en larmcentral som är bemannad dygnet runt. Förutom det erbjuder de även kameraövervakning och personskydd, perfekt för diverse företag och butiker alltså. 💗

// I am pretty sure I am not the only one who likes to feel safe at home. I have always felt secure, but lately with all the burglaries around here I don't feel as safe anymore, unfortunately. Have any of you guys heard of Securitas direct? Their professional grade alarm system can be adapted according to your needs and connected to a surveillance center that is staffed 24/7. On top of that they offer camera surveillance as well as personal protection - perfect for companies and stores as well. 💗

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

OUTFITS 2017

GREEN MEETS GREEN

" När jag kollar på de här bilderna får jag verkligen såna enorma höstvibbar, men den här looken är faktist från igår! Lite overkligt just n…"

THE MOST COZY OUTFIT

" Den här looken måste väl ändå vara den mysigaste någonsin, visst? Jag hade det här på mig igår när vädret inte riktigt visade sig från sin…"

DRESSING FOR THE OCCASION

" Kan ni ärligt talat fatta att det redan är december? Jag menar, julen är precis runt hörnet och här går jag och fortfarande väntar på somm…"

Instagram@sofiasmode

YouTube
sofia lindqvist